Penis Kalınlaştırma

 

Penis Kalınlaştırma Nedir

Penis kalınlaştırma işlemi iki ayrı yöntemle uygulanır. Yağ ve hyaluronik asit enjeksiyonu ile yapılan işlem penise hacim vermektedir.

Erkekler tarafından öz güven eksikliği, cinsel haz alamama sorunlarına kadar birçok sıkıntıya yol açan kısa penis, bazı küçük operasyonlarla istenilen boyuta getirilmektedir.  Penis estetik yöntemleri penis büyütme ameliyatı, penis kalınlaştırma işlemi gibi uygulamalardır. Penis kalınlaştırma birçok erkek tarafından tercih edilmekte ve düzenli olarak uygulanmaktadır. Bu işlemi yaptırmak için 18 yaş sınırı vardır. 18 yaşına kadar penis gelişimi kendisini tamamlamaktadır bu yüzden yaş sınırı getirilmiştir. 50 yaş üzerinde hastalara da işlem yapılır. İşlem sonunda penis hacminde artış olmaktadır.

Penis Kalınlaştırma Nasıl Yapılır

Penis kalınlaştırma işlemi iki ayrı yöntemle uygulanır. Yağ ve hyaluronik asit enjeksiyonu ile yapılan işlem penise hacim vermektedir. Penis kalınlaştırma işlemi kalıcı bir işlem değildir. Yapılan işlemin ardından 6 ay sonra yavaş yavaş hacim kaybı oluşmaya başlar ve 1 yıl sonrada tekrar işlem yapılması gerekmektedir.

Yağ enjeksiyonu yâda hyaluronik asit enjeksiyonlarından hangisi ile işlem yapılacağına hasta karar vermektedir. Hasta doktor arasında oluşacak güven ve doğru bilgilendirme işlemin başarılı ve uzun süreli sonuçlar vermesi için önemlidir. Seçilen iki işlemde de lokal anestezi uygulanmaktadır.

Yağ Enjeksiyonu Uygulaması

Yağ enjeksiyonu uygulaması ile yapılan penis kalınlaştırma işleminde kullanılan yağ, vücudun karın, bel çevresi ve kalça bölgelerinden alınarak enjekte edilir. Penis etrafına hacim vermek için kullanılan yağ hücreleri ince iğne ile dengeli şekilde yerleştirilir. 6 ay boyunca kalıcı olan kalınlık cilt tipine göre 1 yıl da olabilmektedir. İşlem sonrasında çok nadir olarak morarma görülebilir.

Hyaluronik Asit Dolgu Uygulaması

Hyaluronik asit vücutta bulunmaktadır. İnce iğne ile penis çevresine uygulanmaktadır. Vücutta doğal bulunması sebebi ile herhangi bir yan etki yapmayarak uyumlu bir maddedir. İyileşme süresi kısa olduğu için daha çok tercih edilmektedir. Penis kalınlaştırma işlemi penis ucuna yapılmamaktadır.

Bu sebeple penisin idrar yapma gibi hareketlerini etkilemez. Ereksiyon olmada bir etki yapmayarak sadece görünüm estetiği açısından tercih edilmektedir. Penis kalınlaştırma, penis estetik işlemlerinde tercih edilecek doktor da önemlidir. Uzman ve güvenilir doktor ile oluşacak riskler önlenebilir. Son yıllara penis büyütme yöntemine başvuru oldukça fazla orandadır.

Penis sorunları kişiyi olumsuz etkilemektedir. Penis büyütme, penis kalınlaştırma gibi işlemlerde sürekli bitkisel çözümler, tarifler veya püf noktalar gibi söylemler bulunmaktadır. Bu işlemler uzman doktorlar eşliğinde tıbbi yapılması gereken uygulamalardır. Aksi takdirde ciddi ve dönülmez sağlık sorunlarına yol açabilmektedir.

Penis Kalınlığının Faydaları

Penis kalınlığı estetiği işlemlerinin kişi üzerinde olumlu dönüşümleri olmaktadır. Deri altında yumuşak dokuya yapılan enjekte ile estetik işlemi tamamlanır. Uzunluğunu etkilemeyen ama enine bir genişleme sağlayan işlem sonucunda fonksiyonel olarak hiçbir değişiklik bulunmamaktadır. Penis kalınlığının yararları erkeklerde özgüven eksikliğini ortadan kaldırarak özgüven problemlerine iyi gelmektedir.

Görünüm olarak estetik sağlaması nedeni ile karşı cinse karşı cinsel tatminlik sağlar. Kısa bir işlemdir. Ağrı ya da yan etki yapmaz. Lokal anestezi ile yapılan uygulama sonrası hasta günlük hayatına devam edebilmektedir. Penis kalınlaştırma işlemi her erkek tarafından istenmektedir. Bu işlem için ön yargılı ve sosyal çevre baskıları yaşayan bir grup kişi bulunmaktadır. Bu işlemler uzman hekimler beraberliğinde başarılı bir şekilde yapılmak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cerrahi Kürtaj İşlemleri ve Hazırlıkları

Vajen Estetiği