Vajen Estetiği



Vajen Estetiği

Kadınlarda vajina estetiği özellikle kasık bölgesinde vajinal iç ve dış dudakların bozukluklarına uygulanan estetik operasyonlardır.  Son yıllarda vajinal estetik uygulamaları çok sık tercih edilmektedir.  Vajinal estetik denildiğinde iç dudakların küçültülmesi ve dış dudakların onarılması veya yağ enjeksiyonu enjekte edilerek vajinanın daraltılması biçiminde yapılmaktadır.  Aynı zamanda kızlık zarı dikilmesi işlemi de bu alanın uygulamaları arasındadır. 

Vajen Estetiği Nasıl Yapılır?


Kadınlarda ileriki yaşlarda ve doğumlardan sonra oluşan vajina deformasyonu estetik operasyonlarla düzeltilerek son derece başarılı işler yapılmaktadır.  Özellikle vajen dudak estetiği en sık tercih edilen estetik operasyonlardır.  İç dudaklarının küçültülmesi ve dış dudaklarda oluşan deformasyonun giderilmesi vajinanın daraltılması gibi birçok farklı vajen estetiği operasyonu bulunmaktadır. 

Vajen Daraltma Operasyonu


Daha çok birden fazla doğum yapan ve normal doğum yapan kadınlarda görülen bir deformasyondur.  epizyotomi kesiler denilen doğum sırasında vajina kesilmesi durumunda vajinada büyük oranda bir genişleme oluşur.  Bu genişlemeler cinsel ilişki sırasında ciddi anlamda sorunlara sebep olur.  

Vajina Estetiğinde Neler Yapılır?


 Vajinanın iç ve dış kısmı ile ilgili bütün deformasyonlar düzeltilir.  İç dudakların şeklinin düzeltilmesi renk koyulaşması olan vajenlerde renginin açılması vajinanın büyüklüğü gibi birçok estetik operasyon çeşitliliği bulunmaktadır.  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cerrahi Kürtaj İşlemleri ve Hazırlıkları

Penis Kalınlaştırma